In onze Spaanse Villa voorzien wij alles wat de hardloper, wielrenner of triatleet nodig heeft om van haar/ zijn trainingsstage een succes te maken. Indien gewenst, is het echter mogelijk om te verblijven in een hotel en alleen voor het trainingspakket (+ fiets) te kiezen.

De prijs voor het trainingspakket bedraagt dan €349 voor hardlopers (6 nachten) en €449 voor wielrenners/ triatleten (6 nachten, fietsen inbegrepen). Uiteraard zijn de transfers van en naar de luchthaven inclusief.

Wij werken samen met het rustieke Finca Valbono en het luxueuze Finca La Fronda.

De prijs van de overnachtingen in de hotels, is op aanvraag. Indien je hier meer informatie over wenst, stuur ons vrijblijvend een bericht via het contactformulier.

FINCA LA FRONDA

Finca La Fronda ligt op 11 kilometer van Aracena en is aangewezen voor wielrenners die houden van luxe in een prachtige omgeving. La Fronda ligt tussen de typische Andalusische dorpjes Linares de la Sierra en Alájar. Je kan er genieten van een fantastische sterrenhemel terwijl je in het buitenzwembad herstelt van je epische fietstocht.

La Fronda staat in de top 5 van beste hotels in Andalusië en telt 7 ruime kamers. Je wordt dagelijks verwend met een uitgebreid ontbijt, bestaande uit streekproducten en zelfgemaakt lekkernijen door de gastvrouw.

‘s Avonds word je verrast met een diner bestaande uit verschillende gangen. Op zaterdagavond, wordt dit diner zelfs begeleid door een live- concert.

Atleten met een gluten-intolerantie zijn hier van harte welkom. De uitbaters van La Fronda hebben zeer veel ervaring met glutenvrij koken.

Casita Finca Valbono

FINCA VALBONO

Dit prachtig gelegen hotel ligt net buiten Aracena en wordt omgeven door kurk- en kastanjebomen. 

Het is gelegen op vijf minuten rijden van het stadscentrum en je kan er genieten van het prachtige en rustgevende landschap.

Er is een keuze tussen kamers en appartementen. De appartementen hebben een eigen keuken maar het is ook mogelijk om in het hotel te eten.

Het hotel houdt rekening met sporters en kan het menu en de porties hierop aanpassen. Zo kan er elke avond genoeg en vooral gezond gegeten worden.